Omschrijving

Vrijstaande woning in het centrum!

In het centrum, vlakbij de historische haven van Den Oever, staat deze vrijstaande woning met serre op een kavel van ca.250m2. De beschutte achtertuin is zonnig en privacy rijk.

Is uw interesse gewekt? Bel dan snel voor een afspraak en wij laten tijdens een bezichtiging alle mogelijkheden zien die dit huis heeft.

Indeling

Via de voorentree met toilet en meterkast komt u in de gezellige straatgerichte woonkamer en kunt u naar de achterkamer met de eethoek, de open keuken, de badkamer met douche en de serre met c.v.-installatie, wasmachine-aansluiting en de kelder, ideaal als wijnkelder of voorraadruimte.

Eerste verdieping

Met de spiltrap in de achterkamer komt u op de royale overloop en de 2 slaapkamers. Door het plaatsen van een extra deur en een dakraam / dakkapel is op de overloop ook een derde slaapkamer te realiseren.

Tweede verdieping

De vliering is bereikbaar middels een losse trap en is in gebruik als steekzolder.

Tuin

De beschutte tuin op het noordoosten is verrassend zonnig en rijk aan privacy. De tuin is netjes onderhouden en voorzien van bestrating, borders met sierbeplanting en omheind middels een schutting met een poort achterom. ook staat in de tuin een schuur van ca. 11m2.

Kenmerken