Beschrijving

Grote vrijstaande woning met schuur en dubbele garage!

Op een unieke locatie aan de rand van het oude centrum van Den Oever en op een steenworp van de vissershaven staat deze ruime vrijstaande woning met grote schuur en dubbele garage. De woning staat daarnaast op een perceel van ca. 567m2 en heeft 5 slaapkamers en een beschutte tuin op het zuidwesten.

Laat deze unieke kans niet lopen en bel voor een afspraak.

Indeling

Via de entree komt u in de centrale hal met trapopgang, toilet, garderobe en kelderkast. Vanuit de centrale hal kunt u naar de doorzonwoonkamer met originele schouw en  zicht aan de voorzijde en zicht op de tuin aan de achterzijde. Of u gaat naar de ruime woonkeuken en de bijkeuken met achterentree, wasmachine-aansluiting en c.v.-installatie. Vanuit de bijkeuken kunt u ook naar de ruime schuur van ca. 40m2 met verdieping.

Eerste verdieping

De ruime overloop geeft u toegang tot de 4 ruime slaapkamers en de badkamer die is voorzien van een ligbad, douche, twee wastafels en een  tweede toilet ontbreekt natuurlijk niet.

Tweede verdieping

Deze ruime zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap heeft naast een grote bergzolder ook een extra slaapkamer. De Bergzolder kan ook eenvoudig worden omgebouwd tot een tweede slaapkamer op deze verdieping.

Balkon

Het dakterras is bereikbaar via één van de slaapkamers en heeft een oppervlakte van ca. 12,5m2.

Tuin

Achter de woning ligt een mooie beschutte zonnige tuin op het zuidwesten met een oppervlakte van ca. 225m2. 
Achterop het perceel staat een dubbele garage. Naast de woning is een grote schuur met verdieping gebouwd.

Bijzonderheden

De getoonde prijs is een ‘’bieden vanaf’’ prijs. De ‘’bieden vanaf’’ prijs geeft aan dat biedingen onder deze prijs niet in overweging worden genomen door de verkoper. U kunt dus beginnen te bieden vanaf dit bedrag. De ‘’bieden vanaf’’ prijs is dus eigenlijk een verkoop bij opbod. Bij de vraagprijs werkt het juist andersom, daar wordt vaak een lager bod uitgebracht.

Kenmerken