Beschrijving

Bieden vanaf: € 325.000 k.k.

Op een zeer breed perceel en op een hele leuke hoek gelegen zeer goed onderhouden, verrassend ruime 2/1 kapwoning met garage op een perceel van bijna 300 m²! 
Door de breedte van het perceel kunnen er 4 auto’s op eigen erf geparkeerd worden. 

Interesse in dit huis?  Het open huis voor Bargengd 1 zal op  donderdag 14 oktober 2021 tussen 16:00 en 19:00 worden gehouden.

Indeling

Via de royale zij-entree met meterkast, trapopgang, toilet en toegang tot de garage, komt u in de gezellige straatgerichte woonkamer met vrij uitzicht. Tussen de woonkamer en de eetkamer in de uitbouw, ligt de nette hoekkeuken met diverse inbouwapparatuur. De grote schuifpui in de eetkamer geeft u een prachtig zicht op de heerlijk vrije achtertuin met mooie veranda.

Eerste verdieping

De overloop geeft u toegang tot 3 prima slaapkamers (de slaapkamer aan de voorzijde heeft een grote dakkapel), verder een keurige en ruime badkamer met ligbad, douche, 2de toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Met de vaste trap naar 2de verdieping komt u op ruime zolderkamer met extra dakraam, c.v.-, was- en veel bergruimte. Door het plaatsen van een extra wand heeft heel eenvoudig een extra slaapkamer.

Tuin

Achter de woning ligt een zonnige en keurig aangelegde achtertuin van ca. 80m2 met een gazon, terras en een grote robuuste veranda.

Bijzonderheden

De vraagprijs is een ‘Bieden vanafprijs’!
Met een ‘vanafprijs’ wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan  ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Bij een vraagprijs wordt juist  vaak een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht. 

Duurzaamheid
Op het dak liggen 10 zonnepanelen.

Kenmerken