Beschrijving

Hoekwoning met aanbouw en tuin op het Zuidwesten

Aan de doorgaande weg van Westerland, op een paar minuten van het Werelderfgoed de Waddenzee en het Lutje-strand aan het Amstelmeer, staat deze goed onderhouden ruime hoekwoning met aanbouw en een zonnige tuin op het Zuidwesten. 

Meerdere foto's vindt u op onze eigen website.

Indeling

Via de hal met meterkast, toilet en trapopgang komt u in de straatgerichte woonkamer (ca. 23m2) en de keuken. Via keuken gaat u naar de bijkeuken met achterentree en toegang tot de (fietsen)berging (ca. 9m2).

Eerste verdieping

Ruime overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 11 , 11 en 5,5m2 en een nette badkamer.

Badkamer
De nette badkamer uit 2011 bestaat uit een douchehoek en vaste wastafel.

Tweede verdieping

Zolderverdieping
De zolder is bereikbaar via de vaste trap op de overloop van de eerste verdieping. Ook treft u hier de opstelling voor de HR-combiketel.

Tuin

De zonnige tuin van ca. 14 meter diep is op het Zuidwesten gelegen en voorzien van een overkapping, bestrating, borders met sierbeplanting, heg en een houten schutting.

Bijzonderheden

Bieden vanaf
Met een vanaf prijs wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Bij een vraagprijs wordt juist vaak een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht.

Beter Wonen
Huurders van Woningbouwvereniging Beter Wonen hebben bij gelijke interesse voorrang.

Zelfbewoningsplicht
Zelfbewoningsplicht is de vereiste dat de koper of een familielid in de eerste graad zelf de woning bewoont, voor een periode van ten minste drie jaar. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter). Hij/zij is niet bevoegd het verkochte of een gedeelte daarvan te verhuren of anderszins in gebruik af te staan. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.
Bij overtreding van het vorenstaande verbeurt koper zonder nadere ingebrekestelling en zonder rechtelijke tussenkomst een direct opeisbare boete van vijftig duizend euro (€ 50.000,00), door het enkele feit van niet-nakoming of overtreding van het vorenstaande. Voor de overtreding van de regels inzake de hoofdbewoning is naast genoemde boete voor elke dag dat de overtreding voortduurt eveneens een boete verschuldigd van twee honderd vijftig euro (€ 250,00) per dag.

Anti-speculatiebeding
Als de koper binnen drie jaar na het ondertekenen van de akte van levering de woning aan een derde overdraagt, zal hij gehouden zijn om 10% van de huidige koopsom aan de verkoper te betalen. Verkoper kan koper in bijzondere gevallen toestemming verlenen om van het voormelde af te wijken. Koper dient hiertoe een verzoek in te dienen bij verkoper middels aangetekend schrijven.

Kenmerken