Wij zijn uw deskundige en doortastende aankoopmakelaar!

U gaat een eigen huis kopen. Dat is een van de beste investeringen die een mens kan doen. Samen met uw makelaar heeft u het huis van uw dromen gevonden. Of in ieder geval de woning die past bij uw wensen en uw budget. Nu begint het bieden. Als u daar geen ervaring mee hebt, dan kunt u dat beter overlaten aan een deskundige, uw makelaar. 

Door onze jarenlange ervaring in de regionale woningmarkt te combineren met onze doortastende en deskundige aanpak, staat u minstens zo sterk in uw schoenen als de verkoper van uw droomhuis.

Op een persoonlijke manier begeleiden wij u om de aankoop van uw nieuwe woning zorgeloos te laten verlopen. En dat alles op basis van 'no cure - no pay'! Dus koopt u niets aan, dan betaalt u ons niets.

Wat doen wij voor u?
  • bij het vinden van passende woonruimte schakelt u ons direct in.
  • wij adviseren u over alle aspecten van de woning en de te volgen strategie.
  • wij verzorgen voor u het onderhandelingsproces en de juridische afwikkeling.
  • wij verzorgen de inspectie en de gang naar het notariaat.

De voordelen
Een aankoopmakelaar neemt u zorgen uit handen, bespaart u tijd en informeert u over de eventuele risico's bij een woning. Ons streven is dat  we onszelf voor u terugverdienen. Dat doen we door onze ervaring in het onderhandelen te gebruiken, ondersteund door onze kennis en ervaring in de lokale woningmarkt.

Wat kost het?
Bij een succesvolle aankoop is onze vergoeding afhankelijk van het resultaat dat wij voor u behaald hebben. Het basisbedrag is € 1.500 te vermeerderen met btw. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij voor u het beste resultaat willen behalen. En nogmaals: slaagt de onderhandeling niet en koopt u daardoor niet aan, dan betaalt u ons niets.

Neem contact met ons op