Wij verhuren voor u zorgeloos en gegarandeerd!

Bij het verhuren van uw pand(en) komt nogal wat kijken. Zeker omdat regelgeving voor verhuur regelmatig wijzigt. En wat is een goede maar reële huurprijs?

Wij kennen de markt en adviseren u wat een geschikte huurprijs is. Ook verzorgen wij de bezichtigingen en de benodigde informatie zodat de huurder snel tot een beslissing kan komen. En is die beslissing positief, dan stellen wij voor u een gedegen huurcontract op met duidelijke afspraken. Zodat ook het vervolgtraject naar tevredenheid verloopt en u er zo min mogelijk omkijken naar heeft. Ook kunnen wij eventueel optreden als beheerder van uw pand. 

Zorgeloos, veilig en verantwoord verhuren
U wilt uw woning uiteraard zorgeloos verhuren. Maar hoe weet u zeker dat de huurder betrouwbaar en kredietwaardig is? Wij als VBO-makelaar gebruiken daarom het Huurcheck validatiesysteem van Huurcheck Nederland. Hiermee wordt onderzoek gedaan naar de huurder met behulp van verschillende screeningsmethodieken. Zo wordt de huurder gecheckt op onder andere identiteit en inkomsten.

Hoe werkt Huurcheck Nederland?
Huurcheck Nederland zorgt voor uniforme, kwalitatieve en veilige verhuurtransacties, zodat VBO-makelaars dezelfde optimale kwaliteit bieden aan hun opdrachtgever. Door middel van Huurcheck Nederland krijgt u als (ver)huurder betrouwbare bemiddelingen en onderscheiden wij als VBO-makelaar ons op een professionele wijze richting u als opdrachtgever. Met Huurcheck Nederland voldoet u en wij bovendien aan de eisen van de afgesloten en in ontwikkeling zijnde hennepbestrijdings-convenanten door diverse gemeenten afgesloten met onder andere VBO-Makelaar. Helaas is het niet mogelijk om alle risico’s uit te sluiten, dit is dan ook de reden waarom wij u de Huurcheck Garantie aanbieden.

Huurcheck Garantie
U kunt de Huurcheck Garantie afsluiten via de VBO-makelaar waardoor materiële schade wordt vergoed aan de opstal, inboedel en de daarmee samenhangende juridische kosten bij gevolgschade van malafide huurpraktijken.

gegarandeerd

Persoonlijke gegevens
Om welk huis gaat het?
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.