Wij zijn uw enthousiaste en realistische verkoopmakelaar!

U verkoopt uw huis niet elke dag. Dit houdt voor u in dat u met allerhande onbekende zaken te maken krijgt. Hele belangrijke zaken zijn uiteraard de vraagprijs, hoe gaat het met adverteren, hoe gaat het met de bezichtigingen, wat voor kosten zijn hier allemaal mee gemoeid en niet te vergeten de opleverdatum van uw woning. Vonder Makelaardij heeft hier een jarenlange ervaring mee en begeleidt u van het begin van de verkoop tot na de ondertekening bij de notaris. U heeft verkoopplannen voor uw woning? Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak. In een persoonlijk gesprek bekijken we dan gezamenlijk de mogelijkheden.

Gratis waardebepaling  

Vonder Makelaardij neemt alle zorg voor u uit handen. Wij zetten ons in voor een zo goed mogelijk resultaat. Daarnaast doen wij er alles aan om onverwachte ontwikkelingen te voorkomen, zowel tijdens als na de verkoop. Het gaat immers om een niet alledaagse transactie. Om tot een bevredigend resultaat van uw opdracht te komen hebben wij een stappenplan ontwikkeld. Dit stappenplan zullen wij op uw persoonlijke situatie aanpassen.

Neem contact met ons op  ​

VBO en Funda
Wij zijn aangesloten bij de VBO Makelaars en onderstrepen daarmee onze kwaliteit, deskundigheid en onafhankelijkheid. Uw woning wordt desgewenst op Funda vermeld. Funda is de grootste woningsite van Nederland met ruim 800.000 bezoekers per dag.